AD1FE435-E7E7-40B3-9CBC-A4E0EBF9E4AB.hei

FRISSE LUCHT

Als ik buiten ben
word ik blij van binnen

Al 15 jaar wandel ik, ben ik aan het hardlopen en sinds kort is daar trailrunnen bijgekomen. Ik hoef hiervoor niet gemotiveerd te worden, integendeel het is een onderdeel van mijn leven geworden.

Fysiek voel ik me heel fit en mentaal verbaas ik me elke keer weer wat buiten in de natuur zijn voor een impact heeft op een mens: “als ik buiten ben word ik blij van binnen”.

Het wordt lichter in mijn hoofd, muizenissen klaren op en ik zie veel sneller mogelijkheden in plaats van obstakels en ja-maars. Buiten zijn geeft ook rust, letterlijk zuurstof en beweging zorgt voor vooruitdenken, kijken en doen.

Al mijn individuele coachings zijn ondertussen al wandelend en er is nog nooit iemand geweest die me zei; nu wil ik weer terug naar binnen.

De gemiddelde afstand is 8 km, soms zelfs 12 km met mooie routes in  Alden Biesen, Borgloon, De Zoete Waters…

Yvonne van Deursen
coaching - consulting - training

BlauwKonijn Huis

Steenbeemdlaan 2, 3740 Bilzen

m: +32 496 577 292

​e: yvonne.vandeursen@peopleinprogress.be

  • LinkedIn Social Icon

Het BlauwKonijn Huis is een fijne en rustige plek in Bilzen waar individuele coachingsgesprekken en BlauwKonijn groepssessies voor groepen tot 15 personen kunnen doorgaan. 

Het Huis is vlot bereikbaar en ligt kort aan afrit 31 van de E314 snelweg. Parkeren kan gratis om de hoek op en 50 m wandelafstand ter hoogte van de straat Waverhoefpad.