top of page

PARTNERS IN CRIME

  • Kan ongelofelijke gekke bekken trekken

  • Puzzelt heel graag en legt van daaruit veel verbanden

  • Bakt heel graag, versiert het zelfs maar eet het zelf niet op

 

De eerste keer dat we samenwerkten zeiden deelnemers: “jullie werken zeker al lang samen, jullie zijn zo complementair en op elkaar ingespeeld”
Het was voor ons een even prettige verrassing.


Wat ik bewonder aan Ivie is haar analytisch vermogen en haar sterke energieke persoonlijkheid met een heerlijke hoek-af.
Ze is doelgericht en gaat zover als nodig is en geeft zich daar volledig voor.


Een sessie met haar is niet vrijblijvend maar zoveel wat je daarvoor terugkrijgt. En dat ze gek is op mooie spullen en leuke gadgets is mooi meegenomen.

20200621-IIK-0519_HR.jpg
Ivie Cardinaels
Martine Hofstede
  • Kent veel typisch Rotterdamse uitdrukkingen

  • Drinkt graag een Karmeliet na een zware inspanning

  • Is gek op avontuurlijke uitdagingen en relativeert met hetzelfde gemak haar prestaties

       http://www.runtodream.com/

  

Wat ik bewonder aan Martine is haar no nonsense aanpak. Ze laat je grenzen verleggen op een manier die uitdagend is en tegelijkertijd veel vertrouwen geeft.
 

Ze heeft een heel scherpe kijk en schakelt heel snel. De vragen die ze je stelt zijn allesbehalve vrijblijvend en to the point.

Haar background als intensive care en spoedeisende hulp verpleegkundige bij Defensie met meer dan 11 uitzendingen o.a naar Afghanistan maakt van haar een gepassioneerde vrouw met een brede nuchtere kijk op het leven.
 

Als je eenmaal met haar een GrensVerleggendeActiviteit hebt gedaan dan smaakt dat alleen maar naar meer en bovendien ben je altijd in goede handen met haar opleiding in Mountain Emergency Medicine.

IMG_2178.JPG
IMG_0002.JPG
bottom of page