top of page

OUTDOOR COACHING

Sta je met je beide voeten op de grond

en wil je stappen zetten?

VAN WANDELCOACHING....

Om optimale condities te scheppen voor onze coachees/deelnemers, zodat ze het maximale uit een sessie kunnen halen, gaan we vaak naar buiten. Voor een oefening, een reflectiemoment, een energizer... Die verandering van omgeving geeft letterlijk zuurstof en energie en zorgt voor een andere kijk op de realiteit.

 

Helemaal enthousiast zijn we als we bij een individuele coachingsessie onze wandelschoenen kunnen aantrekken om samen met onze coachee op stap te gaan voor 2, 3 of soms wel 4 uur.

Soms verdwalen we - even - en ook dat heeft zijn charme en biedt weer nieuwe mogelijkheden.

We hebben gemerkt dat mensen buiten sneller ontspannen, helderder reflecteren en makkelijker buiten de gewone kaders denken en voelen.

 

Als je vooruit loopt  - zoals de meeste mensen doen - zet je jezelf automatisch in een
'vooruit-positie' en is het makkelijker om je te focussen op mogelijkheden in plaats van op problemen. En de natuur heeft hierbij op iedereen weer een ander effect.

 

Wetenschappelijk is het inmiddels bewezen dat wandelen in het algemeen en wandelend coachen in het bijzonder alleen maar voordelen biedt.

B4C9E2C4-4CFC-4160-B6B6-9EAE40C452BC.hei

TOT GRENSVERLEGGENDE ACTIVITEIT

wvUoTG91RPaFMTnFNvze+Q.jpg

De samenwerking met Martine Hofstede van Mountaincare heeft ervoor gezorgd dat we nog een stap verder kunnen gaan en jullie een heel divers palet kunnen aanbieden rond outdoor coaching zodat er voor iedereen iets tussen zit.

 

Wij organiseren kortere en iets langere trajecten voor mensen/teams die stevige coaching gesprekken en -vragen willen combineren met prachtige natuur en GrensVerleggendeActiviteiten

Onze trajecten voeren je langs prachtige plekken en zorgen voor pittige momenten zodat je jezelf veel beter kennen op een verrassende manier

Buiten stevig bewegen en voor een GrensVerleggendeActiviteit gaan geeft vertrouwen in jezelf, je team, in je lijf en in je mogelijkheden.

 

Tijdens je traject zul je zeer intensief begeleid worden door ons zodat je op een veilige manier jezelf kunt uitdagen zowel fysiek en als mentaal.

Wij zullen je helpen om het beste uit jezelf en je omgeving te halen.

Onze ervaring, ons commitment gedreven door passie en het zorgen voor een veilige omgeving staan hier garant voor

 

Voor wie zijn deze trajecten bestemd?

  1. Voor iedere V/M manager die een beslissende stap vooruit wil zetten voor zichzelf, als leider binnen de uitdagende context waar we vandaag in leven. Die nieuwsgierig is naar zichzelf, de ander en open staat voor nieuwe mogelijkheden

  2. Voor elk management team dat verder wil gaan in samenwerking dan het operationele, dat verantwoordelijkheid wil opnemen, inspirerend wil zijn en denkt in mogelijkheden in plaats van problemen en ja-maars.

  3. Voor iedereen die klaar is om van 2021 een bepalend jaar te maken, die durft te kiezen en bereid is om hiervoor consequenties te nemen

 

Voor de prijs van 4 individuele coachinguren vertrek je met ons op pad en ga je je eerste GrensVerleggendeActiviteit aan! 

Waarschuwing: wij zijn niet verantwoordelijk voor het feit dat je verslaafd kunt raken aan GrensVerleggendeActiviteiten en we staan niet in voor de positieve gevolgen hiervan.

 

bottom of page