top of page

MEER OVER
PEOPLE IN PROGRESS


YVONNE VAN DEURSEN

Drijvende kracht achter People in Progress
  • Gaat net een stap verder dan het evidente

  • Heeft haar vrachtwagenrijbewijs gehaald

  • Heeft een fascinatie voor koeien en de rake uitspraken van Johan Cruijff

20200621-IIK-0555_HR.jpg

Noem mezelf de drijvende kracht achter People in Progress. 

Inmiddels ben ik al 14 jaar intens aan de slag als coach annex prettige bemoeial.

Een gevarieerde carrière in de farmaceutische industrie heeft me een stevige bedrijfservaring opgeleverd die zichtbaar is in mijn pragmatische en resultaatgerichte aanpak.

 

Ik wil impact hebben en ga helemaal voor mensen/teams en organisaties die vooruit willen en zichzelf hierbij in vraag durven stellen.

Als prettige bemoeial ga ik door tot de essentie en blijft ik vragen stellen die ertoe doen en vanuit verbinding benoem ik wat er gezegd moet worden. Totdat je weet wat je dan wél wilt in plaats van te focussen op problemen.

 

Mijn levensmotto, 'Elk nadeel heb zijn voordeel' (Johan Cruijff), ondersteunt mijn dynamische inspirerende frisse stijl.

Humor, zelfrelativering en een hoek af maken het geheel licht verteerbaar zonder afbreuk te doen aan het resultaat, dat primeert altijd.

 

Om een maximale complementariteit aan te kunnen bieden werk ik samen met een Partner in crime, met een unieke eigenheid en aanpak. Klik door op de pagina Eigenwijze projecten om ze beter te leren kennen

Eigenwijze projecten

EIGENWIJZE PROJECTEN

Na 10 intense jaren met veel gevarieerde projecten was het voor mij een ideaal moment om zelf met een eigenwijs project te komen. Uiteraard is het voor mij vanzelfsprekend om dit te doen met een professionele en eigenwijze vrouw als Ivie. Deze combinatie geeft een optimale synergie. Wat ons energie geeft, en de klant resultaat.

LOGO-1-BlauwKonijn-RGB.png
bottom of page