top of page

KLANTEN OVER
PEOPLE
IN PROGRESS


ORGANISATIES

Septentrio
BELFIUS
Axa 2
DAIKIN
PWC 2
Pfizer SQ

Yvonne is een voorbeeld van openheid, enthousiasme, gedrevenheid en positivisme met een grote ervaring en een zeer professionele instelling. - Jan Van Tendeloo

KBC

Na een traject met Yvonne barst je zelf en je team van positieve energie en heb je als leidinggevende de juiste handvaten om de weg samen verder te zettten. - Anne Van den Eynde

Sodexo

Leren én relativeren, of leren relativeren ....Yvonne kan je op een eenvoudig manier een spiegel voorhouden waarna ze terug afstand neemt en je zelf de oplossing laat formuleren. - Peter Janssens

Sibelga

COACHING KLANTEN

Yvonne is een geweldig persoon die in je persoonlijke chaos duidelijkheid kan scheppen.

Een coaching met haar is geen walk in the park maar dankzij haar persoonlijke aanpak, gedrevenheid & motivatie ga je in de kortste keren meer duidelijkheid hebben over welke koers die je wilt varen en welk schip je hiervoor moet nemen.

Haar makkelijke tips & goed advies zijn zowel toepasbaar op de werkvloer als in de privésfeer. Yvonne heeft niet alleen mijn carrièrepad gewijzigd, maar ook mijn leven.

Geen walk in the park

Michael Bynens, Daikin

​Externe coaching heeft voor mij terug licht in de duisternis gebracht. Op een gegeven moment zit je met zoveel vragen en vooral twijfels waarop je zelf de antwoorden niet meer kan vinden. Je blijft in cirkels draaien en een externe coach was voor mij de gids die mij terug naar het licht bracht aan het einde van de tunnel. Alles was aanwezig in mij, maar de knoop moest ontward worden. 

 

Licht in de duisternis

​Voor mij is Yvonne als coach een beetje zoals een fotograaf.

Zoals een fotograaf zijn voorwerp gewoon in vooraanzicht kan fotograferen, zo heb ik een vooraanzicht van mijn eigen ideeën en gedachten rond een bepaald onderwerp.

Een fotograaf kan echter ook in vogelperspectief of kikvorsperspectief of nog een ander perspectief fotograferen. Dat levert vaak totaal andere beelden en emoties op.

Dat is wat jij voor mij doet in een coaching gesprek: je laat me mijn ideeën en gedachten vanuit een ander perspectief bekijken waardoor er andere aspecten van het probleem naar boven komen en een mogelijke oplossing veel meer voor de hand ligt.

 

Zoals een fotograaf

De stap naar personal coaching was best groot. Waarom heb ik coaching nodig? Ik, met zoveel kilometers op de teller, zoveel professionele verwezenlijkingen, niet zonder gebrek aan een beetje zelfvertrouwen… Toch zat ik vast, in een straatje zonder durf, op zoek naar zekerheid in tijden van disruptie. En da’s niet altijd de beste raadgever, zeker niet voor een zelfstandige.

Een goeie vriend van me tipte me Yvonne. Je ego even wat vrijaf geven, je kwetsbaar tonen, toch jezelf blijven, maar bovenal je hoofd openzetten en veel vertrouwen geven. Dan krijg je veel terug van Yvonne. Na elke sessie bedenk ik “Waarom ben ik Yvonne niet eerder tegen het lijf gelopen”?

Ze luistert, analyseert (of is het fileert?), kruipt tussen mijn oren, en daagt me uit. Om me vervolgens met windkracht 5 tot 7 vooruit te duwen, niet fluffy, inspirerend en resultaat-gericht.

Ik beken: het is niet altijd even makkelijk, soms best confronterend. Ze helpt me om mijn gedachten scherp te zetten, ze geeft me beter inzicht in mijn zwaktes en sterktes.

Yvonne is het soort klankbord dat ik graag vergelijk met een professional life line. Ze heeft me voluit in mijn kracht geplaatst.

Inspirerende windkracht 5 tot 7

Please reload

bottom of page