top of page
Bos

GRENSVERLEGGENDE ACTIVITEITEN

Where the streets have no name...
with unlimited possibilities

ONZE 3 MOGELIJKE TRACKS

We bieden jullie met veel trots en plezier 3 gevarieerde opties aan:

 

1: Eifel

We gaan 2 dagen hiken in de prachtige Eifel in Duitsland. Afstand ongeveer 200 km vanuit Brussel. 

Wij nemen je mee over mooie rotspartijen en laten je genieten van vergezichten in de Eifel.

Iedere dag lopen we rond de 15 km met 600 hoogtemeters. 

We overnachten buiten/ in een schuilhut om het echte outdoor gevoel te beleven. We maken een écht kampvuur en zorgen zelf voor ons avondmaal.

Gedurende de twee dagen worden jij en het team uiteraard gecoacht terwijl je fysiek bezig bent. Onderweg maken we gebruik van de natuur om de coachingmomenten nog sterker te maken.

 

2: MULLERTHAL

2 dagen hiken in het Mullerthal,  Luxemburg. Afstand ongeveer 250 km vanuit Brussel.

Het Mullerthal wordt vaak Klein Zwitserland genoemd en dat is niet voor niets. Het is een bijzonder landschap vol rotsformaties. 

We wandelen 2 dagen langs een prachtige route tussen de rotsen door.

Iedere dag lopen we rond de 19 km met 600 hoogtemeters. Met een inlooprondje van 5 km op de eerste avond.

We overnachten s'avonds in een hotel.

 

3: VOGEZEN 

Een twee daagse trekking in de Vogezen, Frankrijk  We gaan echt de bergen in en niet eens zo heel ver van huis. We pakken mooie toppen mee en berg meertjes. We slapen in een berghut om de volgende ochtend weer vroeg op pad te gaan. 

Een pittige tocht vol GrensVerleggendeActiviteiten.

We doen 1200 hoogtemeters en 20 km per dag.

Uiteraard zijn hier ook onderweg coaching momenten.

3 dagen zwerven in de Vogezen – toen was geluk nog heel gewoon

Uiteraard kunnen we ook routes op maat maken. 

Om gezond fit te zijn voor één van de tweedaagse geven we jullie met plezier tips hoe je als team samen een stevig frisse lucht fundament kunt opbouwen om het maximale uit de tweedaagse te halen. Goed voor de connectie én de conditie. We kunnen dit uiteraard ook integreren in het gehele traject.

Onze visie is dat het buiten in de natuur beter is, je leert er jezelf en je collega’s beter kennen en het brengt je dichter bij jezelf en je team. Problemen worden uitdagingen en die gaan we met veel plezier samen met jou en je team aan. 

Het gaat niet om zoveel mogelijk te lopen, wel om buiten zijn en te kijken waar je eigen grenzen liggen en wat jou Grens.Verleggende.Activiteit. is.

 

WAT KLANTEN ZEGGEN NA EEN G.V.A.

GVA.jpg

We zijn heel trots en blij met de manier waarop enkele deelnemers het verwoord hebben na een tweedaagse in de Eifel.

"Deze dagen zullen me altijd bijblijven en zijn qua team-activiteit veruit de beste die ik heb meegemaakt in mijn professionele carrière, het was top! Jullie hebben er zeer veel energie ingestopt, we hebben er samen met jullie nog veel meer energie uitgehaald en dit wil ik zeker koesteren.

Deze 2 dagen hebben me/ons veel geleerd over elkaar, het team alsook over mezelf. Ik wil jullie, alsook mijn team hiervoor heel erg bedanken, hoe iedereen met een hele positieve en ‘open-mind’ de uitdagingen is aangegaan, zowel mentaal als fysiek. Dat was niet zo evident, mijn sterke appreciatie hiervoor en fier dat ik dit team mag leiden."

 

Johan Vercaemst 

 Managing Director UFS BE

"Een superfijne ervaring die je uit je comfortzone haalt als je niet het avontuurlijke type bent (wat bij mij het geval is). We hebben de tijd genomen om elkaar beter te leren kennen en om zaken te benoemen die ons als team naar een beter niveau kunnen brengen. Martine en Yvonne waren de perfecte begeleiders die op alle vlakken een veilige omgeving hebben gecreëerd om ons zowel fysiek als mentaal uit te dagen. Bovendien zijn ze heel flexibel om meteen hun sessies aan te passen op basis van de feedback die je geeft. Kortom, in drie woorden: verrijkend, uitdagend en een energieboost voor mezelf en het team."

Kenneth Van Beneden

Digital Conversion & IDC Lead Unilever Food Solutions

bottom of page